Familie Baayens gaat voor duurzaam warm en koel!

Jos Baayens en zijn vrouw Jessica hebben onlangs met veel enthousiasme gekozen voor een bodemenergiesysteem van LTA. Deze beslissing kwam niet uit de lucht vallen, want Jos en Frank Westerman, mede-eigenaar van LTA, kennen elkaar al aantal jaren. In het verleden heeft Jos Frank geholpen met zijn ICT-uitdagingen toen hij zijn eigen bedrijf Westerman Grondverzet startte. Jos is namelijk de trotse oprichter en eigenaar van CID Automatisering, het bedrijf dat zowel grote als kleine ondernemingen op het gebied van ICT volledig ontzorgt.

Toen Frank aan Jos vroeg of hij ook alle ICT-diensten voor LTA kon verzorgen, raakten ze aan de praat en al snel was Jos overtuigd van de voordelen van bodemenergie. Hoewel het een investering betrof, was Jos ervan overtuigd dat als je iets doet, je het gelijk goed moet doen.


“Een team waar je trots op mag zijn”

Jos is bijzonder tevreden over de werkwijze van LTA. “De mannen houden zich aan hun afspraken en zijn erg duidelijk in hun communicatie. Ze brachten zelfs onze buren op de hoogte van de boorwerkzaamheden met behulp van een persoonlijke brief. De boormeesters zijn buitengewoon netjes en uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze weten precies wat er moet gebeuren en denken actief met de klant mee. Het vakmanschap van LTA is zichtbaar tot in de kleinste details, want zelfs de enorme boorwerkzaamheden hebben geen sporen achtergelaten. Wij hebben vol verbazing staan kijken. Echt een team waar je trots op mag zijn!


Een optimaal comfort ook tijdens deze dagen!

Het bodemenergiesysteem is Jos en Jessica vanaf het begin uitstekend bevallen. “Zelfs op dagen zoals vandaag is de temperatuur zeer aangenaam in onze woning. We hebben geen enkel probleem ervaren sinds de installatie.” Jos kan het dan ook iedereen aanraden om een bodemenergiesysteem te nemen. 

Bodemenergie is een innovatieve en duurzame oplossing voor het verwarmen en koelen van een woning zoals deze. Ik ben ervan overtuigd dat dit dé toekomst is van het duurzaam verwarmen!” 

Wil jij ook duurzaam verwarmen en koelen met een bodemenergiesysteem van LTA of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Het vakmanschap van LTA is zichtbaar tot in de kleinste details, want zelfs de enorme boorwerkzaamheden hebben geen sporen achtergelaten. Wij hebben vol verbazing staan kijken.