Van het gas af - Duurzaam warm en koel

Binnen 8 weken van het gas af!

Ben jij vastberaden om van het gas af te gaan en wil jij deze zomer nog jouw woning of bedrijfspand duurzaam koelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij stropen de mouwen op, verhogen jouw woon- en werkcomfort, verlagen jouw CO2-voetafdruk en zorgen ervoor dat jij binnen acht weken van het gas af bent!

Maar hoe gaan we dit precies aanpakken? Met behulp van bodemenergie! Bodemenergie is dé duurzaamste manier van het verwarmen en koelen van jouw woning of bedrijfspand. De installatie haalt warmte en koelte uit de bodem, zodat jij niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen voor het verwarmen van jouw pand. Bovendien zit je er deze zomer nog lekker koel bij met een bodemenergiesysteem van LTA, want met onze installaties kun je ook vrijwel gratis koelen!  Kortom, duurzaam warm en koel!

Voordelen bodemenergiesysteem

1. Deze zomer duurzaam koelen

Met een bodemenergiesysteem kun je op een natuurlijke en energiezuinige manier je woning of bedrijfspand koelen tijdens warme zomerdagen. Door gebruik te maken van de koele energie in de bodem, verhoog jij het woon- en werkcomfort, houd je de temperatuur consistent en vermijd je het gebruik van een luidruchtige airconditioning.

2. Per direct lagere maandlasten

Vanaf de allereerste dag verlaag je jouw maandlasten aanzienlijk. Je verbruikt namelijk met een bodemenergiesysteem van LTA geen gas meer! Daarnaast zijn onze installaties onderhoudsarm, hebben ze een lange levensduur en kennen ze vrijwel geen storingen! Bovendien gaat een bodemlus een 100 jaar mee.

3. Jij verduurzaamt Nederland!

Als laatste draag jij bij aan de duurzame energietransitie. Je verlaagt namelijk jouw energieverbruik, verkleint jouw CO2-voetafdruk en creëert geen uitstoot bij het koelen van jouw woning.

Hoe gaan we te werk?

Stap 1:

Allereerst ontvang je van ons een vrijblijvende offerte op basis van de door jou aangeleverde informatie.  

Stap 2:

Na akkoord op de offerte komen we bij je langs om te onderzoeken waar de boring plaats gaat vinden en waar we de warmtepomp kunnen plaatsen.

Stap 3:

Een week voor aanvang informeren we de buurt via een brief over de geplande werkzaamheden.

Stap 4:

Onze boormeesters creëren het benodigde aantal bodemlussen op basis van jouw energiebehoeften en herstellen het straatwerk na afronding van de werkzaamheden, zodat er niets meer te zien is van de booractiviteiten en de ondergrondse installatie.

Stap 5:

Onze installatie-monteurs komen langs om de warmtepomp te plaatsen en aan te sluiten op de lussen. Dit kost gemiddeld 2 tot 4 werkdagen.

Stap 6:

Tot slot monitoren wij de installatie voor je en zorgen we ervoor dat de installatie aansluit op jouw wensen en behoeften.

Ga jij ook binnen acht weken van het gas af?

Wil jij ook deze zomer nog van het gas af en jouw woning duurzaam koelen? Kies voor onze koele actie 'Binnen acht weken van het gas af' en vraag een vrijblijvende offerte aan. Samen verduurzamen we Nederland!

*Deze actie is geldig zo lang voorraad strekt. 


Vraag een offerte aan