Van het gas af - Duurzaam warm en koel

Binnen 8 weken van het gas af!

Ben jij vastberaden om van het gas af te gaan en wil jij deze zomer nog jouw woning of bedrijfspand duurzaam koelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij stropen de mouwen op, verhogen jouw woon- en werkcomfort, verlagen jouw CO2-voetafdruk en zorgen ervoor dat jij binnen acht weken van het gas af bent!

Maar hoe gaan we dit precies aanpakken? Met behulp van bodemenergie! Bodemenergie is dé duurzaamste manier van het verwarmen en koelen van jouw woning of bedrijfspand. De installatie haalt warmte en koelte uit de bodem, zodat jij niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen voor het verwarmen van jouw pand. Bovendien zit je er deze zomer nog lekker koel bij met een bodemenergiesysteem van LTA, want met onze installaties kun je ook vrijwel gratis koelen!  Kortom, duurzaam warm en koel!

Voordelen bodemenergiesysteem

1. Deze zomer duurzaam koelen

Met een bodemenergiesysteem kun je op een natuurlijke en energiezuinige manier je woning of bedrijfspand koelen tijdens warme zomerdagen. Door gebruik te maken van de koele energie in de bodem, verhoog jij het woon- en werkcomfort, houd je de temperatuur consistent en vermijd je het gebruik van een luidruchtige airconditioning.

2. Per direct lagere maandlasten

Vanaf de allereerste dag verlaag je jouw maandlasten aanzienlijk. Je verbruikt namelijk met een bodemenergiesysteem van LTA geen gas meer! Daarnaast zijn onze installaties onderhoudsarm, hebben ze een lange levensduur en kennen ze vrijwel geen storingen! Bovendien gaat een bodemlus een 100 jaar mee.

3. Jij verduurzaamt Nederland!

Als laatste draag jij bij aan de duurzame energietransitie. Je verlaagt namelijk jouw energieverbruik, verkleint jouw CO2-voetafdruk en creëert geen uitstoot bij het koelen van jouw woning.

Hoe gaan we te werk?

Stap 1:

We behandelen je aanvraag en maken een indicatieve offerte.

Stap 2:

We komen langs, bespreken de wensen en maken een definitieve
offerte.

Stap 3:

Na akkoord bereiden
we de werkzaamheden voor en bestellen alle materialen.

Stap 4:

Onze boormeesters
realiseren het ondergrondse deel van jouw
installatie.

Stap 5:

Onze monteurs plaatsen de warmtepomp
en sluiten deze aan op de bodemlussen.

Stap 6:

We monitoren de
installatie voor een
optimale werking.

Ga jij ook binnen acht weken van het gas af?

Wil jij ook deze zomer nog van het gas af en jouw woning duurzaam koelen? Kies voor onze koele actie 'Binnen acht weken van het gas af' en vraag een vrijblijvende offerte aan. Samen verduurzamen we Nederland!

*Deze actie is geldig zo lang voorraad strekt. 


Vraag een offerte aan