Vacature vertegenwoordiger

Wij zijn op zoek naar dé vertegenwoordiger met een passie voor duurzaamheid. Iemand die houdt van het werken in een hecht team, die weet van doorpakken en creatief kan denken. Wil jij samen met ons Nederland verduurzamen met dé bodemenergiesystemen van de toekomst? Lees dan snel deze vacature.

 

Beschrijving vacature

Als vertegenwoordiger bij LTA Energy ben je verantwoordelijk voor het verkopen van bodemenergiesystemen en servicecontracten aan zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast krijg je binnenkort de kans om op pad te gaan met een nieuw concept, waar we momenteel nog geheimzinnig over doen. Je werkt zelfstandig, maar kunt altijd terugvallen op ons enthousiaste team van professionals.

 

Wat vragen wij van jou:

·      Een commerciële mindset en ervaring in sales

·      Affiniteit met duurzame energie en techniek

·      Proactieve houding en creatief denkvermogen

·      Eigenaarschap

·      Rijbewijs B

·      En natuurlijk een beetje humor!

 

Over LTA Energy

Er ligt een enorme opgave en druk om te verduurzamen in de wereld. Maar hoe en wat is echt duurzaam? Wij zijn LTA Energy! Wij stropen de mouwen op en zetten een duurzame verandering in werking. Wij vinden namelijk dat iedereen recht heeft op de meest duurzame en zelfvoorzienende manier van verwarmen en verkoelen. Dit doen we door onze kennis en praktijkervaring samen te brengen in het gasloos verwarmen vanaf de bron. Ons doel? Verduurzaming mogelijk maken voor iedereen, CO2-voetafdrukken verkleinen en zorgen voor rendabele investeringen op de lange termijn.


Wat kun jij van ons verwachten?

Wij zijn een gemotiveerd team van elf jonge mensen en hebben lol in ons werk. We vinden het ontzettend tof om samen met onze medewerkers de beste oplossing voor de klant te creëren en drinken ook graag met elkaar een lekker bakje koffie. We staan voor elkaar klaar, denken met elkaar mee en dat verwachten we ook van jou. Als vertegenwoordiger start je bij ons met een jaarcontract + vast dienstverband na evaluatiemoment. Je ontvangt een zeer marktconform salaris, een auto van de zaak en alle benodigde tools om succesvol te zijn in je functie. In het begin van onze samenwerking krijg je een vaste mentor/contactpersoon die jou op weg helpt in het vak en waaraan jij al jouw vragen kunt stellen over het systeem. Daarnaast willen wij jou helpen bij jouw verdere ontwikkeling en daarom kun je ook opleidingen en cursussen bij ons volgen.

 

Ben jij dé nieuwe vertegenwoordiger van LTA Energy? Neem dan contact op met Henk Groenewold per mail h.groenewold@ltaenergy.nl of bel ons op het nummer 0599 26 1001