Vacature installateur

Wij zijn opzoek naar dé installatiemonteur met een passie voor duurzaamheid. Iemand die houdt van zelfstandig werken, de mouwen op wil stropen en creatief kan denken. Wil jij samen met ons Noord-Nederland verduurzamen met dé bodemenergiepompen van de toekomst? Lees dan snel deze vacature.


Beschrijving vacature

Als installatiemonteur bij LTA energie ben je verantwoordelijk voor het aansluiten en inbedrijfstellen van grondgebonden warmtepompen. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen, want je werkt altijd samen met één van onze andere installatiemonteurs. Daarnaast is geen enkele dag hetzelfde bij LTA. Je werkt namelijk op diverse locaties door Noord-Nederland! 


Wat vragen wij van jou:

  • Diploma monteur EW
  • Rijbewijs B
  • Ervaring met installatiewerk
  • Technisch inzicht
  • Eigenaarschap
  • En natuurlijk een beetje humor!


Over LTA Energie

Er ligt een enorme opgave en druk om te verduurzamen in de wereld. Maar hoe en wat is echt duurzaam? Wij zijn LTA Energy! Wij stropen de mouwen op en zetten een duurzame verandering in werking. Wij vinden namelijk dat iedereen recht heeft op de meest duurzame en zelfvoorzienende manier van verwarmen en verkoelen. Dit doen we door onze kennis en praktijkervaring samen te brengen in het gasloos verwarmen vanaf de bron. Ons doel? Verduurzaming mogelijk maken voor iedereen, CO2- voetafdrukken verkleinen en zorgen voor een rendabele investeringen op de lange termijn.


Wat kun jij van ons verwachten?

Wij zijn een gemotiveerd team van elf jonge mensen en hebben lol in het werk. We vinden het ontzettend tof of samen met onze medewerkers de beste oplossing voor de klant te creëren en drinken ook graag met elkaar een lekker bakje koffie. We staan voor elkaar klaar, denken met elkaar mee en dat verwachten we ook van jou. Als installatiemonteur start je bij ons met een jaarcontract + vast dienstverband na evaluatiemoment. Je ontvangt een zeer marktconform salaris en een auto van de zaak. In het begin van onze samenwerking krijg je een vaste mentor/contactpersoon die jou op weg helpt in het vak en waaraan jij al jouw vragen kunt stellen. Daarnaast willen wij jou helpen bij jouw verdere ontwikkeling en daarom kun je ook opleidingen en cursussen bij ons volgen.

 

Ben jij dé nieuwe installatiemonteur van LTA? 

Neem dan contact op met Frank Westerman per mail f.westerman@ltaenergy.nl of bel ons op het nummer 0599 26 1001