Bouwbureau Paas verduurzaamt samen met LTA Nederland!

In opdracht van Bouwbureau Paas zijn er drie appartementen in het hart van Stadskanaal ontwikkeld en technisch uitgewerkt. Deze ruime appartementen zijn voorzien van de meest duurzame oplossingen, waaronder een bodemenergiesysteem van LTA! Robert Paas, eigenaar Bouwbedrijf Paas, vertelt: “We waren ons al langere tijd aan het verdiepen in het duurzaam en rendabel verwarmen van woningen. Toen LTA ons meer vertelde over het duurzaam verwarmen en koelen met bodemenergie waren we gelijk verkocht!”


Bouwbureau Paas

Bouw-Technisch Bureau Paas is een onafhankelijk, bouwkundig advies- en ontwerpbureau. Het bedrijf is in 1999 opgericht door de huidige eigenaar, Robert Paas. Eerst als bouwkundig tekenbureau en nu het meer omvattende Bouw-Technisch Bureau waarbij vrijwel alle facetten in de bouw terug komen.  Ze versnellen samen met hun partners de energietransitie en kwamen vorig jaar in contact met LTA voor het verduurzamen van drie appartementen in Stadskanaal.


Drie installaties op één rij

Deze moderne appartementen bevinden zich in hetzelfde gebouw aan de Handelsstraat in Stadskanaal en delen één technische ruimte. In deze ruimte hebben we drie kleine installaties geplaatst. Elk bodemenergiesysteem voorziet één appartement van energie. Zo kunnen we elke installatie perfect afstemmen op het verbruik van de bewoner van het appartement, waardoor we het comfort verhogen en het maximale rendement uit de installatie halen. 


Duurzaam warm en koel

Robert vertelt verder: “Alle appartementen zijn van het gas af en mede dankzij deze installaties kunnen we de appartementen duurzaam verwarmen en verkoelen. De bewoners vernemen niets van de installaties en kunnen genieten van het maximale comfort doordat deze afgestemd zijn op hun verbruik. LTA monitort namelijk de installaties en kan op afstand instellingen aanpassen, zoals de hoeveelheid warm water in de boiler en de temperatuur hiervan.”  


Duidelijke communicatie

“De communicatie met LTA was erg duidelijk. We kregen met regelmaat updates over bijvoorbeeld de levering van materialen en de ingeplande datums. Daarnaast werkten de medewerkers erg netjes. Er waren geen rondslingerende materialen op het terrein, het straatwerk werd na het boren vakkundig herstelt en de installateurs deden alles in overleg met ons. Het grote voordeel aan het werken met LTA is dat zij alles onder één dak hebben. Hierdoor hoefden we niet met diverse partijen te overleggen en konden we snel met hen schakelen. Kortom, we zijn volledig ontzorgt door LTA en kunnen iedereen hen aanraden!” aldus Robert. 

Wil jij meer weten over het duurzaam verwarmen en verkoelen van jouw appartement of woning? Neem dan gerust contact met ons op.


Neem contact op

Offerte aanvragen

Bodemenergiesysteem Bouwbureau Paas
De bewoners vernemen niets van de installaties en kunnen genieten van het maximale comfort doordat deze afgestemd zijn op hun verbruik. LTA monitort namelijk de installaties en kan op afstand instellingen aanpassen, zoals de hoeveelheid warm water in de boiler en de temperatuur hiervan.