De familie Batelaan verwarmt en koelt duurzaam met LTA

De familie Batelaan houdt zich veel bezig met het verduurzamen van hun woning. Zo heeft de familie een zonneboiler geplaatst, rijden ze elektrisch en hebben ze zonnepanelen op het dak liggen. Een duurzame manier van het verwarmen en verkoelen van hun woning hadden ze echter nog niet. Daar heeft LTA verandering in aangebracht! 


Al langer opzoek naar een duurzame oplossing

Jan Batelaan vertelt: “We zijn al langere tijd bezig met het verduurzamen van onze woning. Zo hebben we bijvoorbeeld een zonneboiler die ons voorziet van warm water, rijden we elektrisch en hebben we ons dak vol liggen met zonnepanelen. Met onze passie voor verduurzaming wilden we onze CO2-voetafdruk nog verder verkleinen. We hadden ons al verdiept in de mogelijkheden van het duurzaam verwarmen van de woning en vonden op het internet diverse manieren. Op een gegeven moment zagen we het busje van LTA bij ons in de buurt staan met de tekst “warmte uit eigen bodem’. Dat zette ons aan het denken en we besloten contact met hen op te nemen. Al snel kwam een medewerker van LTA bij ons langs en samen met ons keek hij naar de mogelijkheden.” 


Duurzaam warm en koel

Jan vertelt verder: "De installatie draait nu ongeveer een halfjaar en het bevalt ons uitstekend. Het bodemenergiesysteem van LTA voorziet ons in onze energiebehoefte zonder dat wij ergens over na hoeven te denken.”


Een snelle realisatie van een duurzame warmtepomp

“Het traject met LTA liep voorspoedig. Henk keek samen met ons naar de mogelijkheden, onderzocht hoe we gebruik konden maken van de zonneboiler in combinatie met de warmtepomp en dacht met ons mee in oplossingen. Waar Henk veel kennis heeft van de techniek is Frank een echte vakman! Hij wist alles over de boring en kon ons haarfijn uitleggen wat er ging gebeuren. Tijdens de werkzaamheden werd er netjes gewerkt en na de boring werd al het straatwerk herstelt. De pomp zelf werd eerder geleverd dan verwacht en in overleg met ons kon de installatie hiervan twee weken eerder plaatsvinden dan verwacht. Tijdens het gehele traject hebben wij de communicatie als erg prettig ervaren. LTA kwam alle afspraken na, reageerde snel op vragen en we werden met regelmaat op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Kortom, een fijne samenwerking!”

Wil jij meer weten over het duurzaam verwarmen en verkoelen van jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op.


Neem contact op

Offerte aanvragen

 

Bodemenergiesysteem familie Batelaan
De installatie draait nu ongeveer een halfjaar en het bevalt ons uitstekend. Het bodemenergiesysteem van LTA voorziet ons in onze energiebehoefte zonder dat wij ergens over na hoeven te denken.