Broekveldt Tynaarlo gaat efficiënt om met hun energie

Broekveldt Tynaarlo is al sinds 1984 de eerste JCB-dealer in Nederland. Het bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar, maar heeft in al die jaren nog nooit stil gestaan. Koen Broekveldt, financieel directeur van Broekveldt Tynaarlo, vertelt: “Als bedrijf zijn we constant in ontwikkeling met als doel een hoge kwaliteit te leveren aan onze klanten en zo efficiënt mogelijk te werken. Zo ontstond ook de ambitie om ons bedrijfspand te verduurzamen en om efficiënter om te gaan met onze energie.”

Efficiënt omgaan met energie

Het bedrijfspand van Broekveldt bestaat uit een grote werkplaats, een moderne showroom en een aantal kantoren. Het pand heeft een oppervlakte van +- 1.400m2 en voorheen gebruikte het bedrijf gemiddeld 10.000 kuub gas per jaar. Om aan de energievraag van Broekveldt te voldoen hebben we meerdere bodemlussen gerealiseerd en hebben we een M-Tec bodemenergiesysteem geplaatst. 


Duurzaam met een hoog rendement

Koen vertelt: “De installatie draait inmiddels een paar maanden en tot nu toe bevalt het heel erg goed. Zowel het kantoor als de werkplaats hebben een constante en aangename temperatuur en van koude voeten hebben we geen last meer.

Naast het comfort dat de installatie biedt, is het rendement wat je behaald met een bodemenergiesysteem van LTA erg goed. Vanaf het eerste moment verlaag je jouw maandlasten, de bodemlussen gaan een leven lang mee en het systeem verdient zichzelf op de lange termijn terug.”


Mijn hart voor machines ging sneller kloppen!

De samenwerking met LTA liep op rolletjes. Ze zijn duidelijk in hun communicatie, komen hun afspraken na en ze zorgen ervoor dat je weet waar je aan toe bent. Toch keek ik op de dag van de boorwerkzaamheden mijn ogen uit toen ik de grote spoelboor zag. Daar ging mijn technische hart wel sneller van kloppen. Wat een machtige machine! Na de boorwerkzaamheden hebben de vakmannen van LTA alles keurig opgeruimd en hebben ze het straatwerk herstelt. Je ziet niks meer van de boring terug!”

Wil jij meer weten over het duurzaam verwarmen en verkoelen van jouw bedrijfspand? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Offerte aanvragen

Neem contact op

Bodemenergiesysteem broekveldt Tynaarlo
Vanaf het eerste moment verlaag je jouw maandlasten, de bodemlussen gaan een leven lang mee en het systeem verdient zichzelf op de lange termijn terug.