Over LTA bodemenergie

Over LTA

Nederland duurzaam warm en koel

Elke dag Nederland verduurzamen, dat is waar LTA zich mee bezighoudt. Wij helpen jou bij het duurzaam verwarmen en verkoelen van jouw woon- of werkomgeving vanaf de bron, denken met je mee en komen met de perfecte oplossing voor jouw woning of bedrijfspand.

LTA Energie is jouw partner in bodemenergie!

Er ligt een grote opgave om te verduurzamen in de wereld, maar hoe? En wat is eigenlijk echt duurzaam? Wij zijn LTA! Wij stropen de mouwen op en zetten samen met jou een duurzame verandering in werking. Door onze kennis van de energiesector en jarenlange praktijkervaring in de infratechniek bij elkaar te brengen in het gasloos verwarmen en verkoelen van jouw woning verhogen we jouw wooncomfort, reduceren we jouw CO2-voetafdruk en zorgen we voor een rendabele investering op lange termijn! Je kunt zowel voor kleine projecten, als grootschalige projecten bij ons terecht.

Ons doel hierbij is om jou volledig te ontzorgen door met je mee te denken in het voortraject, de boringen zelf uit te voeren en de bodemwarmtepomp te installeren. Indien gewenst kunnen we zelfs de installatie voor je monitoren op afstand. We kijken hierbij de naar de werking van de pomp, lossen storingen op afstand voor je op en zorgen ervoor dat de pomp perfect aansluit op jouw energievraag.

Verduurzaam samen met ons Nederland

Wil jij samen met ons Nederland verduurzamen? Bekijk dan onze openstaande vacatures! 

Vacature installateur

Onze kernwaarden

Duurzaamheid

Elke dag werken we gepassioneerd aan het verduurzamen van Nederland en dat begint natuurlijk ook bij onszelf. Daarom staat duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel.

Kwaliteit

Met onze kennis van de theorie en onze jarenlange praktijkervaring willen we de beste oplossing voor jouw woon- of werkomgeving creëren. Daarom ontzorgen we jou als klant, geven we advies, voeren we de boorwerkzaamheden uit, installeren we de bodemwarmtepomp en monitoren we de installatie voor het maximale rendement.

Persoonlijk

Wij zijn een gemotiveerd en betrokken team. Daarom houden we van persoonlijk contact en een open en eerlijke communicatie met onze klanten. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Geordend

Niks is vervelender dan een tuin vol rommel! Daarom ruimen we ook tussentijds onze spullen op, herstellen we na het boren het straatwerk en voeren we de grond voor je af. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je niks van onze werkzaamheden ziet.

Maak kennis met onze helden!

Frank WestermanManaging partner
Frank Westerman Technisch directeur LTA Energy

Samen verduurzamen we Nederland met bodemenergie!

Henk GroenewoldManaging partner
Henk Groenewold managing partner LTA

Ik zorg er samen met het team van LTA voor dat onze klanten een duurzaam warme woning hebben met een hoog rendement!

Rolf DillingProject engineer
Rolf Dilling

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden vlekkeloos verlopen en het bodemenergiesysteem perfect aansluit op jouw wensen en behoeften.

Wilco SchoutenVertegenwoordiger
Wilco Schouten

Ik laat je kennis maken met de voordelen van bodemenergie en beantwoord graag al jouw vragen over een mogelijke installatie. 

Carla WestermanAdministratief medewerkster
Carla Westerman

Als administratief medewerker ben ik de stille kracht achter de schermen!

Linda NiemeijerAdministratief medewerkster
Linda

Mijn gereedschap is geen hamer of boorkop, maar een pen en een toetsenbord.

Bennie HarmsInstallateur
Bennie

Ik voltooi de laatste stappen van de installatie. Ik plaats onder andere de warmtepomp en sluit deze aan op de bodemlussen. Mijn doel is ervoor te zorgen dat alles goed werk.

Bauke VerbeekBoormeester
 Bauke

Ik realiseer jouw bodemlussen met een passie voor duurzaamheid.

Wilco SmitBoormeester
Wilco

Als boormeester breng ik niet alleen de aarde in beweging, maar ook de toekomst van duurzaam verwarmen naar boven!

Anouk van der VeenMarketing en communicatie
Anouk van der Veen Buro Social

Ik zorg ervoor dat het duurzame plaatje klopt!