Financieringsmogelijkheden bodemenergiesysteeem

Financieringsmogelijkheden

Wij begrijpen als geen ander dat een bodemenergiesyteem een grote investering kan zijn. Echter, met een bodemenergiesysteem behaal jij het hoogste rendement op jouw investering en maak je de meest duurzame keuze voor het klimaat. Wij stropen daarom de mouwen op en bieden jou de mogelijkheid om jouw systeem te laten financieren. Je kunt hiervoor contact opnemen met Het Warmtefonds of Assurantiekantoor Boekelo. 


Het Warmtefonds - De energiebespaarlening

De Energiebespaarlening van Het Warmtefonds is een aantrekkelijke lening waarmee eigenaar-bewoners energiebesparende investeringen voor hun eigen woning kunnen financieren. Het Warmtefonds wil het mogelijk maken dat iedere eigenaar-bewoner de eigen woning kan verduurzamen. Daarom komen ook huizenbezitters die ouder zijn dan 75 jaar of onvoldoende leenruimte hebben mogelijk in aanmerking voor deze lening.

Lees meer over de mogelijkheden op de website van Het Warmtefonds. 


Assurantiekantoor Boekelo

Daarnaast kun je contact opnemen met Assurantiekantoor Boekelo voor een vrijblijvend adviesgesprek van 30 minuten. Tijdens dit gesprek vertelt Assurantiekantoor Boekelo je graag meer over de financieringshaalbaarheid, inclusief fiscale voordelen, kostenverspreiding, kostenbesparing op lange termijn, en directe installatietoepassing. Voorafgaand jouw gesprek zullen wij ervoor zorgen dat alle benodigde documenten aanwezig zijn, zodat jij het maximale uit jouw gesprek kunt halen. 

Neem contact op met Boekelo