Nieuwe woning gasloos verwarmen

Jouw nieuwe woning van het gas af

Gefeliciteerd met jouw nieuwe woning! Of je nu nog geduldig wacht op de sleutels of al druk bezig bent met klussen, wij wilden de tijd nemen om jou van harte te feliciteren met de aankoop van je nieuwe thuis. We zijn ervan overtuigd dat jij hier je droompaleis van gaat maken, maar wie heeft er nog gas nodig in zijn droomhuis? Precies, jij niet! Wij stropen de mouwen op om jouw nieuwe woning van het gas af te helpen. 

Bodemenergie is dé oplossing

Maar hoe gaan we dit precies aanpakken? Met behulp van bodemenergie! Bodemenergie is dé duurzaamste manier van het verwarmen en koelen van jouw woning. De installatie haalt warmte en koude uit de bodem, zodat jij niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen voor het verwarmen van jouw pand. Bovendien zit je er deze zomer nog lekker koel bij met een bodemenergiesysteem van LTA, want met onze installaties kun je ook vrijwel gratis koelen!  

Kortom, duurzaam warm en koel!

De voordelen van bodemenergie voor jouw nieuwe woning

Lagere maandlasten vanaf de eerste dag

Vanaf de allereerste dag verlaag je jouw maandlasten aanzienlijk. Je verbruikt namelijk met een bodemenergiesysteem van LTA geen gas meer! Daarnaast zijn onze installaties onderhoudsarm, hebben ze een lange levensduur en kennen ze vrijwel geen storingen! Bovendien gaat een bodemlus een 100 jaar mee.

Geen buitenunit en dus geen omgevingslawaai.

Een bodemenergiesysteem bestaat uit twee delen, namelijk een ondergronds deel en een warmtepomp in ruimte naar keuze. Het voordeel hieraan is dat je geen buitenunit hebt en geen omgevingslawaai! 

Een hoog rendement op jouw investering.

Met bodemenergie kies je niet alleen voor de meest duurzame manier van verwarmen. Je kiest ook voor een hoog rendement op jouw investering. Dit dankzij de lagere maandlasten en de waardevermeerdering van jouw nieuwe woning. 

Hoe gaan we te werk?

Stap 1:

We behandelen je aanvraag en maken een indicatieve offerte.

Stap 2:

We komen langs, bespreken de wensen en maken een definitieve
offerte.

Stap 3:

Na akkoord bereiden
we de werkzaamheden voor en bestellen alle materialen.

Stap 4:

Onze boormeesters
realiseren het ondergrondse deel van jouw
installatie.

Stap 5:

Onze monteurs plaatsen de warmtepomp
en sluiten deze aan op de bodemlussen.

Stap 6:

We monitoren de
installatie voor een
optimale werking.

Jouw woning ook gasloos verwarmen?

Ben jij vastberaden om jouw nieuwe woning gasloos te verwarmen of wil je meer informatie over onze bodemenergiesystemen? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag verder, want samen verduurzamen we Nederland! 

Nieuwe woning van het gas af lta